portabilitate.com logo
     
     17 Ianuarie 2022
     18.234.244.170

Portal de informatii referitoare la portabilitatea numerelor telefonice mobile si fixe din Romania.

Abonamente de internet mobil Digi Net Mobil

Digi Net Mobil, internetul mobil de la RCS & RDS

Prin Digi Net Mobil, internetul mobil de la RCS & RDS dispui de:

* cel mai mic pret din Romania pentru internet mobil, atat pe telefon cat si prin modem extern
* internet cu viteze de acce bazate pe tehnologia HSDPA de pana la 7.2 Mbps
* echipamente de acces performante in custodie
* trafic nelimitat
* abonamente cu costuri speciale, daca esti abonat RCS & RDS:
- abonamente cu costuri zero pentru abonatii Fiberlink2 sau Cablelink2
- abonamente de 10 lei (inclusiv TVA) pentru abonatii Fiberlink1 sau Cablelink1 si pentru abonatii Digi TV Cablu si Digi TV Satelit
- abonamente cu costuri per trafic pentru clientii Digi Mobil
* cea mai avantajoasa oferta de internet mobil, chiar daca nu esti abonat RCS & RDS

RCS & RDS iti ofera Digi Net Mobil, internetul mobil cu cel mai mic pret din piata. Poti acum sa ai internetul tau mobil gratuit sau cu abonament de pana in 15 lei (inclusiv TVA).

Digi Net Mobil este disponibil cu aceste costuri atat pentru clientii rezidentiali cat si pentru cei din zona bussines ai RCS & RDS, abonatii deja existenti ai companiei beneficiind de abonamente speciale, in functie de serviciile achizitionate pana in prezent (vezi Oferta Digi Net Mobil)

Prin Digi Net Mobil poti sa te conectezi la internet atat pe telefonul tau mobil cat si pe computer sau pe laptop, prin intermediul unui modem USB. Daca esti deja abonatul nostru, iti oferim acest modem in custodie.

Daca esti in permanenta miscare si ai nevoie sa-ti verifici e-mail-urile sau sa cauti ceva pe internet prin telefonul mobil, ai nevoie, pentru Digi Net Mobil, de un terminal care are incorporat un modem de date 3G. De asemenea, acest modem trebuie sa permita viteza de acces pe care ai ales-o din oferta RCS & RDS (de 348 kbps, de 3.6 Mbps sau de 7.2 Mbps).

Daca laptop-ul este instrumentul tau de lucru sau daca il utilizezi des si ai nevoie de internet oriunde te deplasezi cu acesta, poti opta pentru Digi Net Mobil prin modem care se conecteaza la portul USB al PC-ului. De asemenea, oferta noastra de internet mobil este in avantajul tau si daca lucrezi pe computer intr-o zona cu acces limitat la internet.


Disponibilitate Digi Net Mobil

Disponibilitate Digi Net Mobil: unde este accesibil serviciul nostru de internet mobil

In acest moment iti punem la dispozitie Digi Net Mobil in toata tara, cu viteze de 384 kbps, urmand sa marim viteza de acces pana la 7.2 Mbps, pana la sfarsitul acestui an. Locuitorii judetelor Bihor, Timis, Brasov, Craiova, Constanta, Cluj si Iasi beneficiaza deja de aceasta rata de transfer iar in urmatoarea perioada te vom anunta cand ajungem si la tine in zona cu internetul nostru mobil.Urmareste campania noastra "Digi Net Mobil acopera Romania" si afla cand ajungem si in orasul tau.

Viteze de acces ale Digi Net Mobil

Atat pe telefon cat si pe modem, iti oferim trei viteze de acces prin internetul nostru mobil: 384 kbps, 3.6 Mbps si 7.2 Mbps.

Asiguram viteza de 384 kbps oricand, pe aproape intreg teritoriul Romaniei.

Vitezele de transfer de 3.6 sau de 7.2 Mbps sunt disponibile in acest moment in Timis, Bihor Craiova, Constanta, Cluj si Iasi si ti le oferim in restul tarii pana in decembrie 2009.


Oferta Digi Net Mobil: internetul mobil cu cel mai mic pret din Romania

Esti sau nu abonat la RCS & RDS, iti garantam oricum cele mai mici preturi pentru internetul tau mobil! De asemenea, iti oferim viteze de transfer de pana la 3.6 Mbps sau de 7.2 Mbps, in functie de terminalul utilizat.

Daca esti deja abonat RCS & RDS sau vrei sa mai achizitionezi, pe langa Digi Net Mobil, unul din serviciile noastre (telefonie fixa, telefonie mobila, televiziune prin cablu sau televiziune prin satelit), beneficiezi de avantaje suplimentare precum echipamente in custodie (modem USB) sau abonamente gratuite la Digi Net Mobil.


1. Daca esti abonat la serviciile de internet Cablelink 2 sau Fiberlink 2 (internet cu viteze de pana la 50 Mbps internet si metropolitan) la pretul de 39 lei, ai internet mobil de pana la 7.2 Mbps, gratuit, cu trafic nelimitat si modem USB in custodie:

2. Daca esti abonat la serviciile de internet Cablelink 1 sau Fiberlink 1 (internet cu viteze de pana la 30 Mbps internet si metropolitan) la pretul de 28 lei, ai internet mobil de pana la 7.2 Mbps, cu trafic nelimitat si modem USB in custodie pentru care platesti doar 10 lei (inclusiv TVA):

Daca esti abonat la unul din serviciile:
* telefonie mobila cu costuri exclusiv per convorbiri, asociata cu un abonament la oricare alt serviciu RCS & RDS, Digi Mobil Asociat
* telefonie mobila fara abonament lunar si cu costuri doar pentru convorbiri, Digi Mobil Zero
poti beneficia de internet mobil cu costuri per trafic de 0.1 Euro/1 MB.

4. Daca esti abonat la telefonie mobila de 2 euro cu convorbiri nelimitate in reteaua fixa si mobila a RCS & RDS si cu cele mai mici preturi pentru convorbiri in alte retele fixe si mobile (Digi Mobil 2 Nelimitat), beneficiezi de internet mobil cu costuri per trafic de 0.05 Euro/1 MB

5. Daca esti abonat la serviciile de televiziune prin cablu (Digi TV Cablu) sau prin satelit (Digi TV Satelit) ale RCS & RDS si te afli intr-o zona in care nu avem retea terestra de internet¹, poti avea acum internet mobil prin modem USB cu trafic nelimitat, viteze de acces de pana la 7.2 Mbps si modem USB in custodie pentru care platesti lunar doar 10 lei (inclusiv TVA).

¹Daca te afli in zona de acoperire a retelei terestre de internet, poti beneficia de una din ofertele:
- Cablelink 2 sau Fiberlink 2/Cablelink 1 sau Fiberlink 1, internet clasic de la RCS & RDS pentru care primesti internetul mobil gratuit sau la 10 lei (vezi detalii)
- Digi Net Mobil 2, internet mobil in abonament de 15 lei cu echipament de 55 euro (fara TVA) – vezi oferta mai jos.
a Daca momentan doresti doar serviciul nostru de internet mobil, iti oferim Digi Net Mobil 2, internetul mobil prin modem USB, cu trafic nelimitat si viteze de acces de pana la 7.2 Mbps pentru care platesti lunar doar 15 lei (inclusiv TVA). Echipamentul de acces pentru acest tip de abonament este de 55 euro (fara TVA).

Note:

* Viteza de acces aferenta serviciului Digi Net Mobil 2 Asociat nu se limiteaza daca acest serviciu este asociat la Digi Mobil: 2 Nelimitat sau Asociat sau Zero.
** Viteza de acces se va limita la 128 kbps viteza de download si 64 kbps viteza de upload dupa primii 3 Gbytes consumati in cazul abonamentului Digi Net Mobil 2 si in cazul abonamentului Digi Net Mobil 1 Asociat, Digi Net Mobil 2 Asociat, Digi Net Mobil 2 Rural Asociat, daca aceste servicii sunt asociate, dupa caz, cu serviciile: de telefonie fixa Digi Tel 2 Nelimitat, Digi Tel Asociat, Digi Tel Zero sau de acces la internet Fiberlink 1/Cablelink 1 sau Fiberlink 2/Cablelink 2 sau de televiziune prin cablu Digi TV Cablu (CATV) sau de televiziune prin satelit Digi TV Satelit (DTH).
*** Viteza de acces de pana la 3.6 respectiv 7.2 Mbps este determinta de tipul echipamentului terminal utilizat/primit de beneficiar si de dezvoltarea retelei de generatia a treia (3G) Digi Mobil. In zonele in care viteza de acces nu permite rate de transfer de pana la 3.6 respectiv 7.2 Mbps, viteza maxima de acces va fi de 384 kbps. Harta cu acoperirea serviciului Digi Net Mobil este disponibila pe materialele de promovare din punctele de prezenta RCS&RDS sau pe site-ul www.rdstel.ro
**** Serviciul este oferit ca bonus, aferent serviciului de telefonie fixa DigiTel Asociat si DigiTel 2 Nelimitat, atata timp cat serviciul principal este activ si achitat la zi. Echipamentul de acces este transmis beneficiarului in custodie pe durata derularii contractului de furnizare servicii daca beneficiarul si-a exprimat optiunea pentru unul dintre serviciile Digi Net Mobil 1 Asociat, Digi Net Mobil 2 Asociat sau Digi Net Mobil 2 Rural Asociat. Daca beneficiarul nu si-a exprimat optiunea pentru niciunul dintre serviciile enumerate mai sus va putea cumpara echipamentul de acces de la RCS&RDS la pretul de 55 EUR (fara TVA).