portabilitate.com logo
     
     29 Noiembrie 2021
     54.227.97.219

Portal de informatii referitoare la portabilitatea numerelor telefonice mobile si fixe din Romania.

Abonamente cu acces nelimitat la internet de la Orange


Cu abonamentele de internet mobil de la Orange ai cu tine distractia, prietenii şi informatiile de care ai nevoie, oriunde ai fi.

Poţi accesa internetul atât de pe laptop, cât şi de pe desktop. Ai flexibilitate în alegerea abonamentului, în funcţie de consumul lunar: controlul total al costurilor sau viteza mare de navigare.


beneficii

* mobilitate completă pentru a beneficia la maxim de laptopul tău şi de experienţa de internet
* flexibilitate deplină şi controlul costurilor cu abonamentele de internet nelimitat
* stabilitatea conexiunii şi viteze pânǎ la 7,2 Mbps în Alexandria, Arad, Bacǎu, Baia Mare, Bârlad, Botoşani, Braşov, Brǎila, Bucureşti, Buzǎu, Călăraşi, Cluj-Napoca, Constanţa, Deva, Galaţi, Giurgiu, Mamaia, Miercurea Ciuc, Năvodari, Oneşti, Oradea, Piatra-Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Satu Mare, Săcele, Sibiu, Slatina, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Tulcea, Vaslui, 3,6 Mbps în peste 700 de localitǎţi şi viteze EDGE de până la 220 Kbps în afara ariei de acoperire 3G/3G+
* soluţia de conectare este simplu de utilizat şi uşor de instalat şi nu presupune cunoştinte specializate IT

tarife

Pentru abonamentele de internet nelimitat ai la dispozitie doua variante. Alege soluţia potrivită stilului tău de consum:

* controlul costurilor îţi permite să hotărăsti cât doresti să plăteşti pentru internetul mobil în funcţie de consumul lunar. Nu plăteşti nimic în plus faţă de abonamentul lunar şi navighezi în voie. Viteza de transfer scade la 128 Kbps download şi 64Kbps upload după consumarea traficului rezonabil. Poti alege să păstrezi viteza ridicată de transfer prin activarea unor pachete suplimentare de trafic.
* dacă doreşti să păstrezi viteza ridicată de transfer după consumarea traficului rezonabil pentru abonamentul tău, traficul suplimentar realizat se tarifează automat


varianta 1 - controlul costurilor
tarifele nu includ TVA


varianta 2 - pastrarea vitezei mari de transfer
tarifele nu includ TVA


Pentru Internet Day Unlimited, tariful pentru fiecare zi suplimentară este 1 euro. Zilele cu o singură sesiune de conectare mai mică de 100 KB nu sunt luate în considerare.

Opţiunea Fast Upload care îţi oferă viteze de upload de până la 1,46 Mbps este inclusă în abonamentele Internet Unlimited Home şi Internet Unlimited Home Plus, iar pentru celelalte abonamente 3G+ este tarifată separat cu 5 EUR/lună.

Ca solutie de conectare poţi alege cardul de date sau modemul USB (pentru laptop şi PC)


mod de achizitie

Abonamentele sunt disponibile în Orange shop şi la partenerii Orange.
Pentru informaţii suplimentare sună la 408, apel gratuit de pe telefonul tău Orange, sau trimite un e-mail la serviciul.date@orange.ro