adauga pagina la favoriteadd to favorites      imprima paginaprint this page     anunta un prietentell a friend

Oferta Abonamente Zapp


Oferta curenta Zapp de internet mobil

 

 

Zapp Online Express

Îţi doreşti Internet Wireless de mare viteză?

Zapp Online Express este primul serviciu wireless broadband la nivel naţional, bazat pe tehnologia CDMA 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de până la 2,4 Mbps*.

NOU: poţi beneficia de o viteză de download de până la 7.2 Mbps şi de upload de până la 384 Kbps în aria de acoperire Zapp, cu noile abonamente 3G, bazate pe tehnologia UMTS !


Acum poţi avea:

* conexiune broadband stabilă
* internet fără cabluri
* rapiditate
* preţ competitiv
* acoperire naţională în aria Zapp
* libertate de mişcare totală
* transfer de date securizat
* instalare rapidă şi uşoară a modem-ului wireless Z020, Z030 sau MF622 şi utilizare instantă a serviciului

 

Cu modem-ul wireless Z010, Z020, Z030 sau MF622 conectat la un computer vei putea să descarci de pe net muzica şi filme, să primeşti fotografii online şi să-ţi accesezi e-mailul sau reţeaua privată la birou, în condiţii de mobilitate totală, oriunde te-ai afla în aria de acoperire Zapp, la un nivel avansat de securitate a comunicării.

 

Serviciul bazat pe tehnologia CDMA 1xEV-DO este disponibil în Bucureşti, în toate cele 40 de oraşe reşedinţă de judeţ şi în următoarele oraşe: Bârlad, Breaza, Buftea, Câmpina, Caracal, Caransebes, Câmpulung, Carei, Codlea, Găesti, Gheorgheni, Ghimbav, Hunedoara, Eforie Nord, Lugoj, Mangalia, Medgidia, Mediaş, Mioveni, Năvodari, Odorheiu Secuiesc, Oneşti, Otopeni, Ovidiu, Paşcani, Popeşti Leordeni, Rasnov, Reghin, Roman, Săcele, Sebeş, Sinaia, Targu Secuiesc, Techirghiol, Turda, Ungheni, Voluntari, Zărneşti.

 

Aria de acoprire 3G Zapp cuprinde urmatoarele 23 de oraşe: Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Focsani, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Timişoara.

Viteza de transfer a datelor nu este garantată şi depinde de factori externi precum

* reţelele de Internet ale altor operatori, conexiunea la Internet a serverelor accesate;
* echipamentele de conectare ale calculatoarelor proprii cât şi ale celor accesate la distanţă prin reţeaua de date (modemuri care permit un trasfer inferior sau porturi USB 1.0 cu rate de transfer limitate la 1,5 Mbps prin standardul constructiv);
* tehnologia utilizată (CDMA, 1xEVDO,UMTS);
* recepţia într-o anumită locaţie, propagarea undelor;
* distanţa faţă de staţia de emisie-recepţie, numărul de utilizatori conectaţi simultan la aceeaşi celulă etc.

Viteza de transfer cu ajutorul tehnologiei CDMA 1X este de până la 153,6 kbps, iar în cazul utilizării tehnologiei EVDO aceasta este de până la 2,4 Mbps pentru recepţionarea datelor şi de până la 153,6 kbps pentru transmirerea acestora.

 

 


 

(c) 2009 - www.portabilitate.com | proiect in lucru |

informatiile sunt preluate din diferite surse, sub rezerva erorilor

pentru eventuale sugestii sau semnalarea greselilor va rugam sa folositi formularul de contact

sau trimiteti un e-mail la adresa de pe pagina de contact

 

proiect dezvoltat si actualizat de